Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolonyalı mendil görmek

Rüyada kolonyalı mendil görmek

Rüyada kolonyalı mendil görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işinde zarar edeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine yorulur.

Rüyada kolonyalı mendil gördüyseniz:

  • Avantajlı olan sizseniz hiçbirşeyi paylaşmanız gerekmiyor.

Rüyada kolonyalı mendil görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, büyük işlere girileceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada bebek mendili görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada selpak mendil almak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Rüyada siyah beyaz mendil görmek manevi rahatlamaya erileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına alamet eder.

Rüyada mendil hediye almak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak mendil görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına delalet eder.

Rüyada mendil aramak birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün mendili görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments