Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mendil dağıtmak

Rüyada mendil dağıtmak

Rüyada mendil dağıtmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada mendil dağıtmak gördüyseniz:

  • Diğerleri işleri kendi istedikleri şekilde halletme konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada mendil dağıtmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına işarettir.

Rüyada erkek mendili görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden mendil almak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalet eder.

Rüyada mendil hediye almak geçici olarak rahatsızlanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirmizi mendil almak işlerin başına geçeceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, sorunlarının artacağına alamet eder.

Rüyada mendil yıkamak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada mendil yemek can derdine düşeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada mendile burnunu silmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments