Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işlenmiş mendil görmek

Rüyada işlenmiş mendil görmek

Rüyada işlenmiş mendil görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, yeni işlere atılacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine yorulur.

Rüyada işlenmiş mendil gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Rüyada işlenmiş mendil görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kağıt mendil görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada söz mendili görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mendil yemek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada yeşil mendil görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada halay mendili görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mendil satmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mendille oynamak çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments