Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe memeden süt vermek

Rüyada bebeğe memeden süt vermek

Rüyada bebeğe memeden süt vermek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine yorulur.

Rüyada bebeğe memeden süt vermek gördüyseniz:

  • Temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, ruhunun şifa bulacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada bebeğe memeden süt vermek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memeden süt gelmesi bebek emzirmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yeni bir iş bulacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memelerinden süt aktığını görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada inek memesinden süt içmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, başarısının düşeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalettir.

Rüyada başkasının memesinden süt geldiğini görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada memeden süt gelmesi ve emzirmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, rızkın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada memesinden süt fışkırmak zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments