Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memesini kesmek

Rüyada memesini kesmek

Rüyada memesini kesmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine delalet eder.

Rüyada memesini kesmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda seçeneklerinizi dikkatli değerlendirmelisiniz.

Rüyada kendi memesini kesmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada memesini kesmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada memeyi kesmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalet eder.

Rüyada kulak memesini kesmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulak memesi kesmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulur.

Rüyada tanıdığının memesini görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının memesini görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada kadın memesi yalamak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments