Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının memesini görmek

Rüyada tanıdığının memesini görmek

Rüyada tanıdığının memesini görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığının memesini gördüyseniz:

  • Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

Rüyada tanıdık birinin memesini görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığının memesini görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine inanılır.

Rüyada memede hastalık görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi memesinden süt sağmak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada memesinde yara görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada memelerinin büyüdüğünü görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına inanılır.

Rüyada erkek memesi emmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memenin ellendiğini görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments