Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının memesini görmek

Rüyada karısının memesini görmek

Rüyada karısının memesini görmek dişe diş savaşacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, dara düşeceğine delalettir.

Rüyada karısının memesini gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımından kaçının.

Rüyada karısının memelerini görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada karısının memesinden süt emmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada karısının memesini görmek mevkie edineceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada karısının memesini emmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada memeden kıl koparmak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine delalet eder.

Rüyada memelerini açmak özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine delalettir.

Rüyada memeyi kapatmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına işarettir.

Rüyada başka kadının memesini görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments