Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin memesini görmek

Rüyada ölmüş birinin memesini görmek

Rüyada ölmüş birinin memesini görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, helal ekmek yeneceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin memesini gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler uzun vadeli planlarınız veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada memeden süt gelmesi emzirmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, hayatının yolunda gideceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dört memesi olduğunu görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ineğin memesinden süt içmek zarar göreceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin memesini görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, yeni mallara sahip olacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan memesi görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memeyi kapatmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret eder.

Rüyada memede kıl görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, idealist davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada memede leke görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments