Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi memelerini görmek

Rüyada kendi memelerini görmek

Rüyada kendi memelerini görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi memelerini gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada kadının memelerini okşamak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada memeden kan aktığını görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işarettir.

Rüyada kızının memesini görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada memeden kan geldiğini görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada memesini kesmek çok zor bir yoldan geçeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına işaret eder.

Rüyada keçi memesi görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada memeye dokunmak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada memeden süt gelmesi görmek kazancının düşeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments