Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek şekli görmek

Rüyada melek şekli görmek

Rüyada melek şekli görmek çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına yorulur.

Rüyada melek şekli gördüyseniz:

  • Aynı anda birçok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada melek şekli görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada melek şeklinde bulut görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kelebek şeklinde yüzük görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, bekârlığına da veda edeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada insan şeklinde bulut görmek gücünün azalacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, istediği projeleri yapamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada daire şekli görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü hayvan şeklinde görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, haberler alacağına işarettir.

Rüyada hilal şekli görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürü şeklinde köpek görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments