Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük melek görmek

Rüyada küçük melek görmek

Rüyada küçük melek görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, yüksek diploma alacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet eder.

Rüyada küçük melek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızın maddi anlamda olumlu geri dönüşleri söz konusu olabilir.

Rüyada küçük melekler görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük melek görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bahtının açık olacağına inanılır.

Rüyada kabenin üstünde melek görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada cebrail meleğini görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada biblo melek görmek işlerin düze çıkarılacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada meleklerle namaz kılmak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret eder.

Rüyada insan kılığına girmiş melek görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada azrail meleğini görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments