Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrail meleği görmek

Rüyada azrail meleği görmek

Rüyada azrail meleği görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada azrail meleği gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla birbirinizi ne kadar fazla tanırsanız o kadar fazla başarılı olabilirsiniz.

Rüyada bayan melek görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada azrail meleği görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada melek bebek görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı melek görmek zor ve stresli günler geçireceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada falda melek görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada melekle konuşmak iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, takdir edileceğine inanılır.

Rüyada melek olmak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada küçük melekler görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments