Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melekleri görmek

Rüyada melekleri görmek

Rüyada melekleri görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, elde edilen nasibin artacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada melekleri gördüyseniz:

  • Fazla gurur nedeniyle yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Rüyada baş melek görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde melek görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Rüyada siyah melek görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek büyük aksilikler yaşayacağına, borcunun da hafifleyeceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma rivayet eder.

Rüyada dört büyük melekten birini görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada gökte melek görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiramen katibin meleklerini görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, yeni mallara kavuşacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada erkek suretinde melek görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, amaçlarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments