Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada attan indiğini görmek

Rüyada attan indiğini görmek

Rüyada attan indiğini görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, gururlu bir hayat süreceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada attan indiğini gördüyseniz:

  • Aktif olmanız gerekiyor.

Rüyada gökten at indiğini görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, talihin yüze güleceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işarettir.

Rüyada attan indiğini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden at indiğini görmek kişinin yaşamının değişeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada duvardan indiğini görmek hasta olacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada şartel indirmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada asansörle indiğini görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada yüksekten indiğini görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada gemiyi denize indirmek kişinin afiyette olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments