Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzer gibi uçmak

Rüyada yüzer gibi uçmak

Rüyada yüzer gibi uçmak kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sosyal konumunun değişeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yüzer gibi uçmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili görevlere veya ortaya çıkartmaya çalıştığınız planlara ait alışılmadık fikirleriniz olabilir.

Rüyada yüzer gibi uçmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalet eder.

Rüyada güvercin gibi uçmak anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, dertlerinin dermanını bulacağına inanılır.

Rüyada kuşlar gibi uçmak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına işarettir.

Rüyada melek gibi uçmak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada süpermen gibi uçmak hayaller kurulacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada kartal gibi uçmak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Rüyada kelebek gibi uçmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işaret eder.

Rüyada yüzerek uçmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, doyasıya hasret gidereceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments