Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buluttan melek görmek

Rüyada buluttan melek görmek

Rüyada buluttan melek görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada buluttan melek gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada buluttan melek görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada melek şeklinde bulut görmek canla başla çalışacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, ettikleri duanın kabul olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz toz bulutu görmek yakında hedefine ulaşacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada bulutlara yükselmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yüklü bulut görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havanın bulutlu olduğunu görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulutun içinden geçmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutun düştüğünü görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments