Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının mektubunu okumak

Rüyada başkasının mektubunu okumak

Rüyada başkasının mektubunu okumak girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının mektubunu okumak gördüyseniz:

  • Belli bir planınız kabul görebilir veya hızla yenilenmesi gerektiği ortaya çıkabilir.

Rüyada başkasının mektubunu okumak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına rivayet eder.

Rüyada mektup alıp okumak bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kazancının günbegün artacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada asker mektubu okumak özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Rüyada mektup okumak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrılık mektubu okumak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşk mektubu okumak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada birinin mektup okuduğunu görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliden mektup okumak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments