Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye mektup vermek

Rüyada sevgiliye mektup vermek

Rüyada sevgiliye mektup vermek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kurtuluşu yakalayacağına, işlerinde aksama olacağına, kişinin iyi hale geleceğine, işlerinin yarım kalacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulur.

Rüyada sevgiliye mektup vermek gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişiler olsa dahi, siz, olayları daha da hararetlendirmemek için gayret göstermelisiniz.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliden mektup görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliye mektup yazmak uzun bir seyahate çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, üzüntülerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye mektup vermek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada sevgiliden mektup almak büyük bir tartışma yaşayacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinden mektup almak geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mektup geldiğini görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden mektup almak kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments