Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinden mektup almak

Rüyada güvercinden mektup almak

Rüyada güvercinden mektup almak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, makamından olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinden mektup almak gördüyseniz:

  • Belli konularda sizi yanıltmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada güvercinden mektup almak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada birine mektup vermek hasretin ve özlemin biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliye mektup vermek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada askere mektup yazmak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına inanılır.

Rüyada güzel mektup almak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada ölüden mektup almak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, umutlarının da tükeneceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mektup yakmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, kötü günlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğine mektup yazmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments