Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşa mektup yazmak

Rüyada arkadaşa mektup yazmak

Rüyada arkadaşa mektup yazmak akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşa mektup yazmak gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işvereniniz size karşı anlayışsız tutumlara girebilir.

Rüyada arkadaşa mektup yazmak yalan söyleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işarettir.

Rüyada aşk mektup yazmak hastalıkların kalmayacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin mektup yazdığını görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin mektup yazdığını görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisine mektup yazmak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada babaya mektup yazmak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine mektup yazmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, sevdiklerini de koruyacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine delalettir.

Rüyada ağlayarak mektup yazmak çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments