Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun tarafından ısırılmak

Rüyada maymun tarafından ısırılmak

Rüyada maymun tarafından ısırılmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, nimetin ve kazancın artacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada maymun tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada maymun tarafından ısırılmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada maymun ısırması görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına işarettir.

Rüyada maymun tarafından kovalanmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, malının artmasını sağlayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına inanılır.

Rüyada inek tarafından ısırılmak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, itibarın sarsılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare tarafından ısırıldığını görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada bir kadın tarafından ısırılmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada zombi tarafından ısırılmak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments