Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek tarafından ısırılmak

Rüyada inek tarafından ısırılmak

Rüyada inek tarafından ısırılmak hayatından razı geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi hayal kırıklığına uğratan kişilerden uzak durun.

Rüyada inek tarafından ısırılmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine inanılır.

Rüyada inek ısırması görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine yorulur.

Rüyada bir şey tarafından ısırılmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak sahip olduğu zenginliğin de artacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir insan tarafından ısırılmak dostlardan zarar görüleceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada timsah tarafından ısırılmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak şansın yaver gideceğine, uzun yaşayacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına yorulur.

Rüyada domuz tarafından ısırılmak kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments