Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare tarafından ısırıldığını görmek

Rüyada fare tarafından ısırıldığını görmek

Rüyada fare tarafından ısırıldığını görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada fare tarafından ısırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olan ilginizi kaybedebilirsiniz ya da bazı kişilerin dikkatini üzerinizde tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada fare tarafından ısırıldığını görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare ısırırken görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet eder.

Rüyada ısıran fare görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada farenin ısırmasını görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, karın artacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada tavuk tarafından ısırılmak kendisini işine veremeyeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsah tarafından ısırılmak uzun bir hayat yaşayacağına, çok günah işleyeceğine, sevineceğine tabir olunur.

Rüyada böcek tarafından ısırılmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki köpek tarafından ısırılmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments