Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zombi tarafından ısırılmak

Rüyada zombi tarafından ısırılmak

Rüyada zombi tarafından ısırılmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, umutlarının çoğalacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada zombi tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişkiye girmeden önce duygularınızdan emin olmalısınız.

Rüyada zombi tarafından ısırılmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kısmetlerinin kapanacağına yorulur.

Rüyada zombi tarafından kovalanmak her zaman sevgi göreceğine, refah düzeyinin artacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada zombi olmak iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma yorulmaktadır.

Rüyada zombi olduğunu görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işaret eder.

Rüyada zombiler görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada zombilerle savaşmak amaçlarına ulaşmaya, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, bir daha kopmayacağına işarettir.

Rüyada zombi öldürmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada zombilerden kaçmak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments