Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil maydanoz görmek

Rüyada yeşil maydanoz görmek

Rüyada yeşil maydanoz görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rahat bir nefes alınacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil maydanoz gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın, anlaşmalarınızın veya düzenlemelerin hatalarının ayıklanıp tekrar şekillendirilmesi gerekiyor.

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil maydanoz görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillik maydanoz görmek hep dua edeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil maydanoz yemek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan maydanoz görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına işaret eder.

Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada maydanoz kesmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir demet maydanoz görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments