Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde maydanoz görmek

Rüyada elinde maydanoz görmek

Rüyada elinde maydanoz görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde maydanoz gördüyseniz:

  • Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir.

Rüyada elinde maydanoz görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada maydanoz ayıklamak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, verimin her geçen gün artacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada saksıda maydanoz görmek daha sonra işlerin açılacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada maydanoz sapı görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada maydanoz çiğnemek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada yeşil maydanoz görmek saadete ereceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada birinden maydanoz almak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil maydanoz yemek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments