Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede maydanoz görmek

Rüyada bahçede maydanoz görmek

Rüyada bahçede maydanoz görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kişinin her işi severek yapacağına işaret eder.

Rüyada bahçede maydanoz gördüyseniz:

  • Biraz yorucu da olsa sonunda zafer sizindir.

Rüyada bahçeye maydanoz ekmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçede maydanoz görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada maydanoz bahçesi görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, zahmete ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada maydanoz yemek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına delalet eder.

Rüyada yeşil maydanoz görmek kendisine olan güveninin artacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada toprağa maydanoz ekmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük maydanoz görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments