Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz doğradığını görmek

Rüyada maydanoz doğradığını görmek

Rüyada maydanoz doğradığını görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, kısmetlerinin kapanacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına yorulur.

Rüyada maydanoz doğradığını gördüyseniz:

  • Belli konularda mevcut durumunuzu sağlamlaştırmadan belli niyetlerinizi ortaya koymamanızda fayda var.

Rüyada maydanoz doğradığını görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada çiğ et doğradığını görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada birinin soğan doğradığını görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı et doğradığını görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı doğradığını görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yalnız kalmak isteyeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates doğradığını görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı biber doğradığını görmek büyük tartışmalara gireceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine inanılır.

Rüyada yeşillik doğradığını görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments