Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz demeti görmek

Rüyada maydanoz demeti görmek

Rüyada maydanoz demeti görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına inanılır.

Rüyada maydanoz demeti gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini siz ödememelisiniz.

Rüyada bir demet maydanoz görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalettir.

Rüyada maydanoz demeti görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada demet maydanoz görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet eder.

Rüyada bir demet pembe gül görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada demetle kağıt para görmek tecrübe sahibi olacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına inanılır.

Rüyada çiçek demeti görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalettir.

Rüyada bir demet beyaz çiçek görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada bir demet kağıt para almak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments