Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul ve maydanoz görmek

Rüyada marul ve maydanoz görmek

Rüyada marul ve maydanoz görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, maceralara atılacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yenilenme yaşayacağına işaret eder.

Rüyada marul ve maydanoz gördüyseniz:

  • Çözüm bulma yeteneğiniz size duyulan ihtiyacı arttırabilir.

Rüyada maydanoz marul görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, verimin kaçacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada marul ve maydanoz görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine yorulur.

Rüyada marul maydanoz görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada maydanoz ve marul görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, başarılarını ispat edeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada maydanoz demeti görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada nane ve maydanoz görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, geçim derdi yaşamayacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada maydanoz dere otu görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada maydanoz suyu görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments