Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz satın almak

Rüyada maydanoz satın almak

Rüyada maydanoz satın almak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalet eder.

Rüyada maydanoz satın almak gördüyseniz:

  • Başarılarınızın keyfini çıkartabilirsiniz.

Rüyada maydanoz satın almak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına delalettir.

Rüyada pazardan maydanoz almak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, istediği projeleri yapamayacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada maydanoz ve nane görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada çürük maydanoz görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil maydanoz yemek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada maydanoz fidesi görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine inanılır.

Rüyada maydanoz suyu içmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada maydanoz yıkamak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments