Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz yıkamak

Rüyada maydanoz yıkamak

Rüyada maydanoz yıkamak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, borçların sonlandırılacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına tabir olunur.

Rüyada maydanoz yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderliği ele alarak fark yaratabilirsiniz.

Rüyada maydanoz yıkamak problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, layık olduklarına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada maydanoz yıkadığını görmek gıybet edeceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işaret eder.

Rüyada maydanoz bahçesi görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada maydanoz dere otu görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada maydanoz aldığını görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, çok hayırlı günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada maydanoz kesmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet eder.

Rüyada maydanoz tarlası görmek ağlayacağına, strese gireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada maydanoz ve dereotu görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments