Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük maydanoz görmek

Rüyada çürük maydanoz görmek

Rüyada çürük maydanoz görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada çürük maydanoz gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Rüyada çürük maydanoz görmek kendisini korumaya alacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Rüyada nane maydanoz ekmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada birinden maydanoz almak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada maydanoz marul görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kazancının artacağına, işaret eder.

Rüyada maydanoz topladığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada pazardan maydanoz almak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet eder.

Rüyada maydanoz tarlası görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulur.

Rüyada dereotu maydanoz görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments