Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yumurta görmek

Rüyada mavi yumurta görmek

Rüyada mavi yumurta görmek prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine işaret eder.

Rüyada mavi yumurta gördüyseniz:

  • Geleceğinizi güvende tutacak maddi eğilimlere hız kazandırmalısınız.

Rüyada mavi renkli yumurta görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi yumurta görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, itibarını zedeleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bolca yumurta görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye yorulur.

Rüyada haşlanmış yumurta görmek ticarette ilerleyeceğine, sevap işleyeceğine, neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine yumurta yedirmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, hayallerinin suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada falda yumurta görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta yapmak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağda pişmiş yumurta görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments