Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış yumurta görmek

Rüyada haşlanmış yumurta görmek

Rüyada haşlanmış yumurta görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kazancın günden güne düşeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış yumurta gördüyseniz:

  • Eviniz, ilişkiniz veya ailenizle ilgili kararlarınızı hızla almanızda fayda var.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı yemek keyiflerinin yerinde olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış yumurta vermek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada haşlama yumurta görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine tabir olunur.

Rüyada haşlama yumurta yemek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış yumurta soyduğunu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına delalettir.

Rüyada haşlanmış yumurta dağıtmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış yumurta görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada haşlanmış bozuk yumurta görmek hayatının alt üst olacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments