Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağda pişmiş yumurta görmek

Rüyada yağda pişmiş yumurta görmek

Rüyada yağda pişmiş yumurta görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kötü durumlara düşeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine inanılır.

Rüyada yağda pişmiş yumurta gördüyseniz:

  • Sezgilerimiz bizi gizli kalan konuları aydınlatmak için yönlendirebilir.

Rüyada yağda pişmiş yumurta görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yemek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine alamet eder.

Rüyada yağda yumurta pişirmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yağda yumurta görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine delalettir.

Rüyada gökten yumurta yağdığını görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine inanılır.

Rüyada yağda yumurta yapmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine işarettir.

Rüyada yağda yumurta yemek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, bereketli işler yapacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments