Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu mavi renk görmek

Rüyada koyu mavi renk görmek

Rüyada koyu mavi renk görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yeni bir hayata başlayacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada koyu mavi renk gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ilerlemeniz, çözümleriniz ya da savunmanız kuracağınız stratejiye göre değişiyor.

Rüyada koyu mavi renk görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine alamet eder.

Rüyada koyu mavi göl görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada koyu mavi giymek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Rüyada koyu mavi göz görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına işaret eder.

Rüyada koyu mavi kazak görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına işarettir.

Rüyada koyu mavi görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyu mavi elbise giymek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyu mavi denizde yüzmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments