Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mavi renk görmek

Rüyada yeşil mavi renk görmek

Rüyada yeşil mavi renk görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mavi renk gördüyseniz:

  • Size artık hizmet etmeyen rutin iş, ilişki veya planları da rafa kaldırma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada mavi yeşil renk görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mavi renk görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Rüyada mavi ve yeşil renk görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk badana yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada mavi renk balık görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk banyo görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkte kedi görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli ev görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments