Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık pamuğu görmek

Rüyada yastık pamuğu görmek

Rüyada yastık pamuğu görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yastık pamuğu gördüyseniz:

  • Artı eksi dengesini kurup gerçekçi olarak fark yaratabilirsiniz.

Rüyada yastığa pamuk doldurmak zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hak yolunu tutacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yastık pamuğu görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yersiz yere suçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pamuk yastık görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine yorulur.

Rüyada burnuna pamuk tıkamak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, onları okula göndereceğine yorulur.

Rüyada evde pamuk görmek sevap işleyeceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada pamuk ipliği görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökten pamuk yağdığını görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada pamuk şeker yediğini görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments