Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yağmur görmek

Rüyada mavi yağmur görmek

Rüyada mavi yağmur görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işaret eder.

Rüyada mavi yağmur gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya sunabileceğiniz şeyleri daha cazip hale getirmenin yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Rüyada mavi yağmur görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada yağmur yağmasını görmek büyük başarıya ulaşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurlu kar görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada yağmurlu havada bisiklete binmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulur.

Rüyada yağmur suyunda yürümek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yağmurda ıslandığını görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, zarara gireceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmuru izlemek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments