Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli eşyalar görmek

Rüyada mavi renkli eşyalar görmek

Rüyada mavi renkli eşyalar görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, toplumda yükseleceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada mavi renkli eşyalar gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler sizi bazı alanlarda oyun dışında bırakabilir.

Rüyada mavi renk eşya görmek kazancının eksileceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk eşyalar görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, sağlığının bozulmayacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada mavi renkli eşyalar görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada mavi eşya görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet eder.

Rüyada mavi eşyalar görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına inanılır.

Rüyada beyaz renkli eşya görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Rüyada sarı renk eşya görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renk eşya görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments