Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yeşil göz görmek

Rüyada mavi yeşil göz görmek

Rüyada mavi yeşil göz görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi yeşil göz gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem verin.

Rüyada mavi ve yeşil göz görmek üzüntü yaşamaya, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yeşil göz görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerinin mavi olduğunu görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, korkularının sona ereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi gözlü birini mavi gözlü görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü bebek görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını mavi gözlü görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, sevgisinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments