Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ve siyah görmek

Rüyada mavi ve siyah görmek

Rüyada mavi ve siyah görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi ve siyah gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmiyor olabilir.

Rüyada mavi siyah yılan görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ve mavi görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada mavi ve siyah renk görmek sağlık içinde yaşanacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine yorulur.

Rüyada mavi ve siyah görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi karga görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi ayakkabı hediye almak çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi düğme görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments