Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi karga görmek

Rüyada mavi karga görmek

Rüyada mavi karga görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, hatalı yollara gireceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada mavi karga gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapma çabası kendi işlerinizle ilgilenmenizi engelliyor.

Rüyada mavi karga görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kişinin fena halde yanılacağına işaret eder.

Rüyada karga öldürdüğünü görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada kargayı beslemek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kargayı evden kovmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kargaya yemek vermek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada kargaya taş atmak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret eder.

Rüyada karganın uçmasını görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada kargaya su vermek işlerinin de rast gideceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments