Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi siyah yılan görmek

Rüyada mavi siyah yılan görmek

Rüyada mavi siyah yılan görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada mavi siyah yılan gördüyseniz:

  • Ultimatom veriyor havası yaratmanız durumunda karşı tarafın direnciyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mavi siyah yılan görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, kendisini işine veremeyeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına yorulur.

Rüyada siyah ve mavi görmek adeta havalara uçacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi ve siyah görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi ve siyah renk görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, elindekileri de kaptıracağına işarettir.

Rüyada mavi renkli yılan görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, büyük başarılara kazanılacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada küçük mavi yılan görmek bazen fakirlik görüleceğine, markasını duyuracağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mavi yılan öldürmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments