Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve mavi görmek

Rüyada siyah ve mavi görmek

Rüyada siyah ve mavi görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve mavi gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada mavi siyah yılan görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi ve siyah renk görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, başarısının artacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi ve siyah görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek sorunlarını teker teker aşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına inanılır.

Rüyada siyah ve mavi görmek çirkin sözler işitileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada mavi bindallı giymek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine işarettir.

Rüyada saksı mavisi elbise görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, başarısız olacağına işaret eder.

Rüyada mavi yazma takmak hayatının afiyette geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments