Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gül ağacı görmek

Rüyada mavi gül ağacı görmek

Rüyada mavi gül ağacı görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, harama göz dikmeyeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada mavi gül ağacı gördüyseniz:

  • Doğru dürüst ilerlemeyen bir planı, düzenlemeyi veya projeyi değiştirebilecek değişiklikler yapmanıza olanak tanıyacak fırsatlar bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada mavi gül ağacı görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, şifa bulacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada mavi renk gül görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine inanılır.

Rüyada mavi gül koklamak güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gül toplamak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada mavi ve beyaz gül görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gül koparmak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gül görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments