Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gül almak

Rüyada mavi gül almak

Rüyada mavi gül almak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kısa sürede başarısının artacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada mavi gül almak gördüyseniz:

  • Diğerlerini organize etme yeteneğiniz sizi bile şaşırtabilir.

Rüyada mavi renk gül görmek sağlık ve hayır getireceğine, bütçesinin daralacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gül görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada mavi gül koparmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gül koklamak sorunların artacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada mavi ve beyaz gül görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işaret eder.

Rüyada mavi gül almak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, muradına eremeyeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına yorulur.

Rüyada mavi gül toplamak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments