Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk gül görmek

Rüyada mavi renk gül görmek

Rüyada mavi renk gül görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, bilgi sahibi olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk gül gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Rüyada mavi renk gül görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada mavi gül almak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kararlar alacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işarettir.

Rüyada mavi gül toplamak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret eder.

Rüyada mavi ve beyaz gül görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına delalettir.

Rüyada mavi gül görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gül koparmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, günahkâr olacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada mavi gül ağacı görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalettir.

Rüyada mavi gül koklamak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments