Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi boncuklu küpe görmek

Rüyada mavi boncuklu küpe görmek

Rüyada mavi boncuklu küpe görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, geride bırakacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına inanılır.

Rüyada mavi boncuklu küpe gördüyseniz:

  • Size maddi manevi borcu olan kişilere güvenebilirsiniz, yolunuzda duran kişilerden uzak durun.

Rüyada mavi boncuklu küpe görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın nazar boncuklu küpe görmek pişmanlığa, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuk küpe görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuklu küpe görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, masrafların altında kalacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada boncuktan küpe görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk dağıtmak hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuk bilezik görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments